hello@kweektuin.com Nijverheidsweg 32. 5061KL, Oisterwijk

De Kweektuin Academy weer van start!

Het Kweektuin Academy traject is van start gegaan! Enthousiaste ondernemers in spé gaan de komende periode starten om zijn of haar idee of droom te realiseren.

Elke (startende) ondernemer kent spannende momenten. Het pitchen van jouw idee of droom, je eerste afspraak en het maken van de eerste factuur. Onzekere en spannende momenten zijn inherent aan ondernemen. Maar het mooie aan onzekerheden is dat ze vaak met de juiste hulp omgebogen kunnen worden naar zekerheden. Of je nu als starter met een wereld idee zit en niet weet hoe je überhaupt je bedrijf start of dat je al een tijdje ondernemer bent maar nog onzeker bent over de next step.

Wat doen wij?

De Kweektuin Academy verzorgt maatwerk trajecten voor alle (startende) ondernemers met een droom of idee. Er kan gekozen worden voor een ondernemerstraject, waarin alle stappen van het ondernemerschap worden behandeld en waarin je door middel van een persoonlijke coach werkt aan je persoonlijke ontwikkeling en doelstellingen. Daarnaast is het mogelijk om een boost traject te volgen voor een nader gekozen onderwerp.

Meer weten over het Academytraject? Neem contact op met de Stichting Kweektuin.