hello@kweektuin.com Nijverheidsweg 32. 5061KL, Oisterwijk

Kweektuinevent This Is Live 30 mei 2024

Op 30 mei werden we vanuit kweektuin hartelijk ontvangen bij This Is Live, waar we werden ondergedompeld in een boeiende ervaring van innovatie en visie. Gastheer Jasper, een van de trotse eigenaren van This Is Live, leidde de gasten door een inspirerende reis door hun recent verbouwde bedrijfspand, gelegen in het hart van Schijndel.

De avond begon met een krachtige presentatie, waarin Jasper de complete bedrijfsvoering van This Is Live belichtte. Van strategieën tot uitdagingen en de cruciale rol van het personeel, elk aspect van het bedrijf werd transparant en enthousiast gedeeld. We kregen inzicht in de gedurfde stappen die het bedrijf heeft gezet om zijn positie in de markt te versterken en te innoveren in een dynamische sector.

Na deze verhelderende presentatie werden we getrakteerd op een exclusieve rondleiding door het moderne en stijlvolle bedrijfspand. Van de state-of-the-art technologieën tot de creatieve werkruimtes, elk detail van het pand illustreerde de toewijding van This Is Live aan excellentie en vooruitgang.

De avond hebben we afgesloten met een informele borrel, waar we de kans kregen om te netwerken en ideeën uit te wisselen in een ontspannen sfeer. Het evenement bood niet alleen een kijkje achter de schermen bij This Is Live, maar ook een waardevolle gelegenheid voor samenwerking en verbinding tussen professionals uit verschillende sectoren.

Met een combinatie van inspirerende inzichten, verfrissende ideeën en boeiende gesprekken, markeerde het evenement bij This Is Live een onvergetelijk moment.