hello@kweektuin.com Nijverheidsweg 32. 5061KL, Oisterwijk

Mogelijkheden

Onderzoeken

Ontdek de ondernemer in jou! Bij Kweektuin streven we ernaar om ondernemerschap te stimuleren en jou te helpen je ware ondernemerspotentieel te laten ontdekken. Of je nu al jarenlang droomt van je eigen bedrijf of gewoon nieuwsgierig bent naar de wereld van ondernemerschap, onze deuren staan altijd open voor jou. Bezoek een van onze inspirerende kennis events en laat je inspireren door succesverhalen en bruisende ideeën.

Of plan een persoonlijke intake met een van onze ervaren coaches om jouw ondernemerskwaliteiten te verkennen. Onze uitgebreide kennisbank biedt ook een schat aan informatie om je op weg te helpen en te ontdekken of ondernemen echt iets voor jou is.

Download de brochure hier

Ontwikkelen

Wil jij de ondernemer in jezelf laten groeien en de wereld veroveren? Ontdek de Kweektuin Academie, waar wij jou in ongeveer een half jaar de essentiële ondernemersvaardigheden bijbrengen. Stap voor stap, met begeleiding van doorgewinterde professionals uit de praktijk, word je klaargestoomd om de wereld van ondernemerschap te betreden. Ons unieke academie traject omvat 4 boeiende plenaire sessies en 4 persoonlijke coachmomenten, zodat jij geholpen wordt bij het starten van je ondernemers carrière.

Maar dat is nog niet alles! Gedurende het jaar organiseren we diverse netwerkevents waar jij je kunt aansluiten en jezelf nog verder kunt ontwikkelen als ondernemer. De toekomst van ondernemen begint bij ons, en het begint met jou.

Download de brochure hier

Ondernemen

Bij Kweektuin vieren we ondernemerschap in al zijn facetten! Wij bieden het hele jaar door boeiende kennisevents waar ondernemers samenkomen om actuele onderwerpen te bespreken, inzichten te delen en te leren van ervaren professionals uit het werkveld. Of je nu een doorgewinterde ondernemer bent of pas aan het begin van je reis staat, bij ons vind je de inspiratie en de netwerkmogelijkheden om te groeien.

Ons doel is simpel maar krachtig: ondernemerschap stimuleren en mensen samenbrengen. Denk buiten de standaard kring van bekenden; hier ontmoet je nieuwe gezichten en beleef je zakendoen op een geheel nieuwe manier. Sluit je aan bij onze stichting en ontdek de eindeloze kansen die het ondernemerschap te bieden heeft.

Download de brochure hier